Освіта та знання іноземних мов цінувались в усі часи. А сучасний світ настільки комунікативний, що без знання іноземної мови, а краще двох, трьох і більше неможливо вибудувати кар'єру, подорожувати, читати наукову та художню літературу, навіть просто спілкуватися.

Інтерес до вивчення мов традиційно великий. Саме з цією метою на факультеті іноземних мов організовані постійно діючі курси вивчення іноземних мов для студентів, викладачів, співробітників та усіх бажаючих. Наприкінці грудня слухачі, які успішно пройшли навчання на курсах іноземних мов і підтвердили певний рівень володіння мовою, одержали сертифікати.

Заступник декана факультету іноземних мов з навчально-методичної роботи Юля Казак та старший викладач кафедри іноземних мов Ольга Свиридюк привітали всіх присутніх із новим досягненням у їхньому житті та побажали нових успішних кроків.

А для всіх бажаючих оволодіти іноземною мовою або удосконалити власні знання під керівництвом висококваліфікованих фахівців нагадуємо, що наступний набір на курси відбудеться в лютому 2018 року. Чекаємо усіх бажаючих!

Пресцентр УДПУ