6 грудня в Україні відзначають важливе свято ‒ День Збройних сил України. В умовах реалій сучасної російсько-української війни як ніколи важливо висловлювати шану, повагу та підтримку українським військовим, які силою своєї відваги тримають на плечах мирне небо над нашими головами. Дата обрана не випадково, адже саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України» і цьогоріч їм виповнюється 30 років.

В усі часи армія була гарантом стабільності та безпеки країни. І сьогодні спільними зусиллями військових та українського народу формується міць і сила нашої армії. В умовах неоголошеної війни гартується українське військо, в якого за плечима – славні традиції предків, великі звитяги кoзацтва та наших батьків і дідів. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх поколінь назавжди збережуться подвиги воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

Дoрoгі захисники Української держави!

Від щирoгo серця вітаємо Вас із Днем Збрoйних Сил України!

Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру й добра, незламної волі, надійного родинного тилу та нових звершень у благородній справі служіння українському народу.

Зі святом, шановні захисники!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ