Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні запрошує молодь взяти участь у національному молодіжному відеофестивалі PLURAL+ UKRAINE.

Фестиваль проводиться за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти та науки; інформаційну підтримку надають Molodiya Festival та CinemaHall.

Метою фестивалю є залучення молоді до створення оригінальних і креативних відео на тему міграції, розмаїття та соціальної інтеграції. Підтримуючи і розповсюджуючи відео, створене молоддю, PLURAL+ визнає, що саме молодь має потужний вплив на позитивні соціальні зміни у світі, якому притаманні нетерпимість, культурне та релігійне протистояння.

До участі у національному молодіжному відеофестивалі PLURAL+ UKRAINE запрошується молодь віком від 16 до 25 років. Для участі у конкурсі до 31 серпня 2016 року необхідно поштою надіслати заявку та DVD диск з відео (адреса: вул.Михайлівська, 8, м.Київ, 01001; Представництво МОМ в Україні).

З правилами та вимогами для участі у відеофестивалі PLURAL+UKRAINE можна ознайомитись на сайті Представництва МОМ в Україні (http://www.iom.org.ua).

Пресцентр УДПУ