1

Шановні учасники освітнього процесу! З 01.10.2023 до 30.09. 2026 рр. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини в межах програми ЄС Erasmus+ KA220-HED – Партнерство у сфері вищої освіти реалізовується проєкт «ACADEMIES4UKRAINE – STRENGTHEN HIGHER EDUCATION RESILIENCE IN UKRAINE AND EUROPEAN UNION».

Координатором проєкту є стартап-компанія «I-STRATEGIES»(Італія), партнерами – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Херсонський державний університет, Одеський національний технологічний університет, Helsingin Yliopisto, Rigas Tehniska Universitate.

Проєкт спрямований на розширення європейського освітнього простору, підтримку України та поширення європейських цінностей, таких як академічна свобода, право на освіту та демократія. Через солідарність та співпрацю проєкт має на меті побудувати краще майбутнє для України та сприяти спільному баченню вільної та демократичної Європи.

Відзняті документальні історії продемонструють світу унікальний досвід українських університетів щодо збереження й розвитку вищої освіти у воєнних умовах, а також силу духу і взаємопідтримку, якою визначається академічна спільнота України в нових реаліях. Цей фільм має стати не лише свідченням важливого періоду в історії української вищої освіти, але й надихнути інші країни на підтримку та розвиток у надзвичайних обставинах.

Маєш цікаву історію, свідчення про академічну стійкість та виклики, з якими довелося стикнутися в період повномасштабного вторгнення росії в Україну – розкажи про це світовій спільноті!

Не пропусти можливість стати частиною важливого проєкту та поділися власним досвідом академічного супротиву.

 

Хто може взяти участь?

  • Студенти
  • Науково-педагогічні працівники
  • Персонал університету

 

Як подати заявку?

 

Дедлайн подачі заявок: 1 травня 2024 р.

Давайте разом створимо історію стійкості нашого університету, розповімо світу про українську незламність!

Разом до Перемоги!

Пресцентр УДПУ