Викладачі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – координатор з міжнародного співробітництва університету, доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Ольга Сушкевич, старший викладач кафедри англійської мови та методики її викладання Олександр Коваленко та завідувач Польського культурно-освітнього центру Катерина Кузан у рамках програми ERASMUS+ пройшли стажуванні у Державній Вищій школі професійної освіти імені Яна Амоса Коменського у місті Лєшно (Республіка Польща).

Співробітники Уманського державного педагогічного університету взяли участь у тренінгах, ознайомилися з існуючими у Польщі програмами академічної мобільності та способами їх реалізації у системі вищої освіти в Україні. Також було обговорено питання мовної підготовки студентів і викладацького персоналу для здійснення академічних обмінів за міжнародною програмою Європейського Союзу ERASMUS+.

У рамках стажування відбулися зустрічі, проведено ряд лекцій та практичних занять з англійської мови для студентами Державної вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського.

Загалом, перебування у партнерському навчальному закладі було досить продуктивним і цікавим. Очікуємо, що набутий нашими співробітниками досвід у польському вищому навчальному закладі сприятиме подальшому удосконаленню їх професійної компетенції та розширить горизонти міжнародного співробітництва нашого університету.

 

Пресцентр УДПУ