На базі відділів освіти та дошкільних навчальних закладів відбувся захист виробничої інспекторської практики студентів 5 курсу факультету дошкільної та корекційної освіти.

Практика – одна з найважливіших складових професійної підготовки фахівця. Вона дозволяє студенту практично спробувати свої сили в обраній професії, навчитися застосовувати в професійній діяльності знання, отримані на навчальних заняттях. Традиційно практики проводяться з метою поглиблення теоретичної підготовки студентів до управлінської діяльності в органах управління системи дошкільної освіти, формування професійних вмінь, необхідних для виконання управлінських функцій.





Нинішня педагогічна практика була спрямована на закріплення і поглиблення теоретичних знань курсів «Організація і керівництво дошкільною освітою», «Дошкільна педагогіка», методик навчання і виховання дітей дошкільного віку та інших фахових дисциплін, формування вміння використовувати їх у ситуаціях реальної управлінської діяльності.

Студенти представили на розгляд членів комісії матеріали практики та звітну документацію, оформлену згідно попередньо встановлених вимог. Без сумніву, їх педагогічна практика сприяла успішному закріпленню теоретичних знань та доброму оволодінню практичними навичками та вміннями.

Пресцентр УДПУ