Василя та Оксану Письменків поєднали стіни нашого університету. Колишні студенти фізико-математичного факультету та факультету початкової освіти навіть в такий святковий і пам’ятний для себе день як укладання шлюбу в РАГСІ не змогли не відвідати рідну альма-матер. У весільному вбранні, гарні, веселі та щасливі вони завітали до приймальної комісії, де їх радо зустріли і побажали вірного кохання, взаєморозуміння і довгого щасливого життя їх новоствореній сім’ї.


Василь Письменко у свою чергу залишив напам’ять у книзі відгуків приймальної комісії ось такий щиросердний запис: «Вірю, що університет і надалі буде процвітати, адже він дав мені та моїй дружині Оксані путівку в життя. Ми працюємо за фахом в м. Київ. Хоча перші кроки на педагогічній ниві й були не простими, та все ж той багаж знань, який отримали в університеті, дуже знадобився, адже нас вчили не просто отримувати готові знання, а вміти самому добувати саме потрібну інформацію і відсіювати непотрібну. Дякую професіоналам своєї справи – моїм викладачам за надані різнобічні знання, людяність та ерудицію. Дуже цікаво було слухати викладачів, які подавали величезну кількість різноманітних прикладів, розповідали про різні ситуації, що відбувалися у зв'язку з тими подіями або людьми. Це стало в пригоді.

Усім бажаємо успіхів, натхнення та мирного неба над головою. Університету – гарних студентів!»

Ну що тут добавиш? Добре, що є такі розумні та вдячні за науку молоді люди. Університет пишається своїми випускниками! Сподіваємось, що вони доб’ються своєї мети і ними буде гордитись вся Україна!

Пресцентр УДПУ