Шановні колеги, співробітники, студентство!

Щиросердечно вітаю усіх вас із Новим 2020 роком!

Завершився ще один рік, наповнений напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Хочеться, щоб у нашій пам’яті він залишив лише приємні спогади про радісні моменти, досягнення та здобутки.

Висловлюю щиру подяку кожному студентові, аспірантові, викладачеві та працівникові університету за сумлінну працю, успішне навчання, активну громадянську позицію, за той морально-психологічний клімат, що творить неповторну академічну атмосферу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

В прийдешньому 2020 році університетська родина святкуватиме 90-ліття Alma mater. Ювілейний рік дає потужний імпульс для оцінки наших колективних та особистих здобутків, міжнародного визнання наукового потенціалу університету, захоплення сучасними досягненнями молоді у науці й кар’єрі, творчості й спорті.

У ці святкові дні ми линемо думками у майбутнє, окреслюємо сміливі проекти, ставимо високі завдання, прагнемо нових перемог.

Бажаю вам невичерпної наснаги для здійснення заповітних бажань, міцного здоров’я і довголіття, душевної гармонії! Нехай у ваших родинах панує любов і взаємоповага, а радість і благополуччя назавжди оселяться у ваших домівках. Бажаю усім нам миру на рідній землі.

Щасливого Нового року та веселих свят!

 

                                 Ректор університету
Олександр Безлюдний

Пресцентр УДПУ