00

Вельмишановне студентство!

Щиро вітаю вас, молоде інтелектуальне покоління, із Міжнародним днем студента!

Українські студенти – сміливі, вільні та патріотично вмотивовані, з високим почуттям громадянської відповідальності. Сьогодні багато із вас захищає суверенітет і цілісність України, волонтерить, працює у благодійних організаціях, завдяки вашим старанням і наполегливості реалізуються різноманітні проєкти на підтримку Збройних Сил України. Історією вам відведено одне з найвідповідальніших місць у процесі творення, збереження, розбудови та відновлення незалежної України.

Шановні студенти! Незабаром ви підете працювати за обраним фахом. Пам’ятайте, що саме від ваших знань та вмінь залежить майбутнє України. Тож наповну використовуйте ті можливості, які дає вам університет. Розвивайтесь, творіть, сміливо крокуйте вперед, впевнено відкривайте нові горизонти. Залишайтеся такими ж креативними, неповторними, енергійними й завзятими. Перед вами відкриті всі двері, не бійтесь підкорювати світ!

Бажаю вам успіхів у навчанні, мирного неба, незабутніх студентських років, позитивних емоцій і вражень, щедрої долі, невичерпної творчої енергії задля здобутків в ім’я України!

Разом до Перемоги!

Ректор
Олександр Безлюдний

Пресцентр УДПУ