Шановні колеги та студенти!

Вітаю всіх із Днем знань!

У цьому році Перше вересня особливе для університету – минає 90 років з того часу, як його двері відчинилися для перших студентів, які відчули покликання стати вчителем. Сьогодні ми ревно зберігаємо традиції формування культу знань, творчого пошуку, але водночас відкриті до прогресивних змін та новацій, які сприятимуть економічному й культурному процвітанню України. Наш сучасний, незважаючи на поважний вік, університет з нетерпінням очікує, коли в його стінах будуть посмішки й голоси студентів, завирує насичене студентське життя.

Особливі вітання першокурсникам, які обрали для навчання Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини у складний для держави рік. Запевняю, що високопрофесійні викладачі докладуть усіх зусиль, щоб ваші університетські роки стали добрим ґрунтом, на якому зростатиме ваше майбутнє, формуватиметься професіоналізм і світогляд, національна гідність і самосвідомість, а студентське життя буде наповнене енергією пошуку, радістю успіхів і наукових здобутків.

Бажаю всім особистого щастя, родинного затишку, злагоди й добробуту, прагнення до досконалості, нових цікавих проектів, утілення усіх інноваційних задумів, бажання служити громаді й суспільству.

 

В.о. ректора                                                         О. В. Дудник

Пресцентр УДПУ