14 лютого до нас завітає найромантичніше свято року – День Святого Валентина, який ще іменують Днем усіх закоханих. Свято це світське, воно неофіційне і не є вихідним, проте з кожним роком все активніше відзначається не лише молоддю, але й тими парами, які пронесли своє кохання упродовж багатьох років.

Багато красивих легенд та історій пов'язано  із святом. У цей день всі закохані дарують один одному різні ласощі у формі сердечок, квіти і маленькі сувеніри. Незмінними атрибутами свята залишаються «валентинки» – символічні листівки у формі сердечок, які містять зізнання в коханні, найчастіше у віршованій формі; червоні троянди, голуби й фігурки Купідона – бога любові.

Нехай у цей день збудуться всі ваші очікування, а Господь за молитвами Святого Валентина додасть мудрості, терпіння й взаєморозуміння у стосунках.

Кохання це вічність, воно продовження життя! Людські надії та сподівання у всі віки пов’язуються із щасливим коханням, отож хай чисте й безмежне кохання ніколи не покидає вас, шановні друзі!

Пресцентр УДПУ