Міжнародною молодіжною громадською організацією «Європейський молодіжний парламент - Україна» під патронатом Посольства Французької Республіки в Україні у рамках освітньої кампанії «Сильніші разом» в м. Києві 4 – 7 грудня 2014 р. заплановане проведення Франкомовної регіональної сесії ЄМП-Україна, на якій студенти матимуть нагоду обговорити питання розвитку громадянського суспільства та дотримання прав людини в Україні та Європі.

Тема вищезазначеної сесії: «Прогресивна молодь – ключ до успішного майбутнього». Під час сесії також заплановано роботу студентів у складі шістьох комітетів за темами обговорення, що об’єднані загальною ідеєю ролі молоді в процесі демократичних перетворень та розвитку прав людини і європейських цінностей в Україні.

Додаткову інформацію можна отримати у Заболотної О.А. (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) тел.0669560117, Гребьонкіної А.О. (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) тел.0665033206

Пресцентр УДПУ