12 грудня в актовій залі у відбірковому турнірі з гумору за Кубок ректора УДПУ імені Павла Тичини змагалися вісім студентських команд: «Діти анархії» (факультет української філології), «Frendзона» (факультет соціальної та психологічної освіти), «ALL INКЛЮЗІВ (історичний факультет), «Дєвушкам просто не хватило бабок» (факультет дошкільної та спеціальної освіти), «Солоний шоколад» (факультет іноземних мов), «Мовчки випустили шутку» (природничо-географічний факультет), «10+1» (факультет інженерно-педагогічної освіти), «Династія КаК» (факультет фізики, математики та інформатики і навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти).

За право потрапити до фіналу Кубка міста з гумору та «Ліги сміху» команди змагалися в таких номінаціях: візитівка на довільну тему, біатлон, імпровізація, відеоконкурс.

Кожна команда демонструвала підготовлені відеоролики, цікаві мініатюри, авторські жарти, підкреслюючи при цьому індивідуальний стиль.

Атмосфера заходу була невимушеною та позитивною, емоції вболівальників іноді зашкалювали, а «перчинки» їй додавав харизматичний ведучий, випускник ФФМІ Віталій Мельничук.

Гра відбувалась у два етапи. У першій грі володарями Кубка ректора УДПУ стала команда «ALL INКЛЮЗІВ» (історичний факультет) у другій – команда «10+1» (факультет інженерно-педагогічної освіти). Переможці отримали право брати участь у «Лізі сміху», яка проходитиме в м. Одеса 25 січня 2020 року та отримали грошові винагороди від партнерів, а також автоматично стали учасниками Кубка міста з гумору, фінал якого планується на квітень наступного року.

«Сьогодні у нашої молоді були такі нестандартні жарти та цікаві ремарки. Я хочу побажати вам завжди залишатися такими, як ви є! Ви – класні», – зазначила проректор з гуманітарних питань, доцент Наталія Ревнюк під час церемонії нагородження.

Вітаємо переможців! Так тримати!

Вчорашній день видався дуже насиченим на цікаві події. В університеті одночасно відбулося два грандіозних заходи, тому наш фотограф ще не встиг опрацювати світлини з другого етапу відбіркового турніру. Слідкуйте, далі вони будуть розміщені у фотогалереї на сайті УДПУ імені Павла Тичини та соцмережах.

Пресцентр УДПУ