Конкурс на кращий авторський вірш до Дня української писемності та мови, який провела бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в онлайн-режимі, завершився. Організатори висловлюють щиру вдячність учасникам за творчі роботи, які вони надіслали на конкурс.

«Вірші конкурсантів допомогли поринути на якусь мить у світ чарівної поезії та цікавих думок. Як сказала одна із учасниць: «Із крапельок річка, а зі звуків слова».

Неймовірно радісно на душі від думки про те, що наша молодь творча й небайдужа до прекрасного. Крім цього вона бачить важливі реалії: розуміння патріотизму та питання української мови», зазначають модератори.

Надзвичайно складно було визначити одного переможця, тому відзначили шість найкращих: Даша Данилко, Вікторія Капуловська, Марина Зарудняк (факультет української філології); Таміла Оратівська (природничо-географічний факультет);Наталя Зарудняк (старший викладач кафедри української літератури, українознавства та методики їх навчання); Юля Мельник (жителька міста Умані).

Щиро вітаємо учасників конкурсу! Бажаємо натхнення, творчих злетів, успіхів та перемог у всіх ваших починаннях!

У наступних новинах читайте коротко про кожного учасника конкурсу та його власний вірш.

Пресцентр УДПУ