У конференц-залі УДПУ відбулося урочисте вручення сертифікатів слухачам шестимісячних курсів польської мови. Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Владилена Сокирська високо оцінила організацію та проведення курсів та наголосила на необхідності подальшого продовження вивчення польської мови.

Курси було організовано та проведено Польським культурно-освітнім центром з метою інтеграції в світовий науково-освітній простір, реалізації права на навчання та стажування у польських партнерських навчальних закладах. Бажання вивчати польську мову виявили як студенти так і викладачі УДПУ. За період проведення курсів вони засвоїли польську мову на рівні А 2 та успішно склали підсумковий іспит.

Щирі слова подяки від вдячних випускників курсів лунали на адресу викладачів польської мови доктора Пьотра Пизеля та викладача Людмили Кривої, які добре навчали їх упродовж шести місяців.

Щиро вітаємо слухачів з успішним завершення курсів та бажаємо не зупинятися на досягнутому. Випускники переконані, що знання мови допоможе їм у майбутньому брати активну участь у програмах академічної мобільності для студентів та викладачів відповідно до укладених угод про співробітництво між нашим університетом та зарубіжними партнерами, а також здійснювати переклад кореспонденції, що надходить до УДПУ та кореспонденції, яка направляється за кордон.

Пресцентр УДПУ