В межах співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Паланської сільської об’єднаної територіальної громади на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся семінар для директорів закладів загальної середньої освіти Паланської ОТГ. З вітальним словом та побажаннями плідної роботи до керівників навчальних закладів звернулася декан факультету Тетяна Махомета.

Питання «Використання хмарних технологій в роботі керівника та вчителя закладу загальної середньої освіти» висвітлила доцент кафедри інформатики і ІКТ Оксана Жмуд, підготувавши директорам шкіл методичні рекомендації щодо застосування хмарних технологій в управлінській діяльності керівника.

На семінарі також розглядалося питання матеріально-технічного забезпечення факультету фізики, математики та інформатики для професійної підготовки майбутніх учителів природничих наук.

Доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина Тягай ознайомила керівників навчальних закладів із матеріально-технічною базою факультету.

Завершився семінар екскурсією до НВЦ «Планетарій».

Під час семінару обговорено плани щодо подальшої співпраці.

Пресцентр УДПУ