26 червня відбулося вручення сертифікатів слухачам 5-місячних курсів іншомовного всеобучу. Присутніх привітала проректор з науково-педагогічної роботи Тетяна Кочубей, яка наголосила на важливості оволодіння англійською мовою у сучасному глобалізованому світі.

Підкресливши значення, якого надає вивченню іноземних мов автор ідеї започаткування інтенсивного курсу ректор університету Наталя Побірченко, Тетяна Кочубей вручила сертифікати тим, хто успішно підтвердив відповідний рівень (А1, А2, В1 або С1).



Серед слухачів курсів були як ті, хто почав вивчати мову з абетки, так і ті, хто, володіючи англійською на найвищому рівні, готувалися до складання міжнародних екзаменів IELTS або TOEFL. Вони власним прикладом підтримали ідею необхідності навчання впродовж життя і неперервного професійного зростання.

Слухачі курсів, які досягли значних успіхів у опануванні англійською мовою, отримали грамоти з рук декана факультету іноземної філології Надії Бріт. Привітавши найкращих (Бондар Галину, Кулик Ірину, Вовкотруб Ірину, Чопенко Олену, Голобородько Валентину, Веремюк Людмилу, Міщенко Марину, Міщук Ольгу, Васильцову Ірину, Коляду Тетяну, Ярцун Юлію, Бикову Ольгу), Надія Михайлівна означила сучасні орієнтири в галузі мовної освіти і наголосила на розширенні діапазону освітніх, наукових, професійних можливостей, які з’являються завдяки володінню англійською мовою.





Слухачі курсів подякували тим, хто впродовж п’яти місяців тричі на тиждень був їхнім партнером у досягненні поставленої мети – завідувачці курсів Світлані Шумаєвій та викладачам Оксані Заболотній, Ірині Щербань, Катерині Бойченко і Тетяні Комісаренко.

Вітаємо слухачів курсів з отриманням сертифікатів та запрошуємо всіх бажаючих на новий курс навчання за наступним рівнем, який розпочнеться 16 вересня 2013 року. Реєстрацію буде відкрито з 26 серпня. Шукайте інформацію на сайті університету та в соціальних мережах.


Пресцентр УДПУ