Студенти та викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти відвідали Міжнародний форум «ІNNOVATION MARKET». Студенти взяли участь у панельних дискусіях, познайомилися з новітніми досягненнями в галузі науки і техніки, а також зустрілися з молодими вченими, розробниками, викладачами.

У виставковій зоні ІNNOVATION MARKET були продемонстровані інноваційні ідеї, проекти, винаходи та розробки в різних сферах. Найбільшу увагу студентів привернули інноваційні цифрові розробки: окуляри віртуальної реальності, smart техніка. Також одним з найбільш привабливих заходів форуму став конкурс «Марафон з інтелектуальної власності (IP Marathon 2018)» – конкурс перевірки патентної чистоти винаходів, корисних моделей, промислових зразків, ноу-хау на тему «Зроби винахід бізнесом».

Викладачі та студенти ознайомилися з державними та міжнародними програми підтримки бізнесу, інновацій та уже з реалізованими інноваційними кейсами в державному секторі та бізнесі.

Відвідування подібних заходів – одна із можливостей накопичення життєвого досвіду і знань, професійної інформації, нових ідей, щоб презентувати свої напрацювання на аналогічних заходах в майбутньому.

Пресцентр УДПУ