Нещодавно викладачі факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли участь в освітньому заході «НУШ-ФЕСТ», який відбувся в м. Києві за ініціативи Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка.

Дискусійну платформу освітнього заходу «НУШ-ФЕСТ» представляли екс-міністр освіти України Лілія Гриневич, автор типової освітньої програми для закладів загальної середньої освіти І ступеня «Нова українська школа» Роман Шиян, завідувач кафедри початкової освіти ЗВО Геннадій Бондаренко.

На заході мали можливість подискутувати вчителі та викладачі закладів вищої освіти із дванадцяти областей України та міста Київ, під час якого виокреслювалися питання, пов’язані як із труднощами НУШ, так і шляхами їх подолання.

Дискусійна платформа також передбачала креативний простір у форматі ексклюзивних авторських майстерок, тренінгів та виставку дидактичного інструментарію для НУШ Науково-методичного центру видавничої діяльності Київського університету імені Бориса Грінченка, видавництва «Ранок», Наукового центру «Європейська Дидактика», Діксі-Центру.

Пресцентр УДПУ