Виборча комісія студентської ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує початок реєстрації кандидатів для участі у виборах Голови студентської ради УДПУ.

До 26 жовтня 2023 року претендентам на посаду необхідно подати на адресу електронної пошти Виборчої комісії (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) такий перелік документів:

заяву кандидата на посаду Голови студентської ради Університету;

автобіографію (повинна містити прізвище, власне ім’я (усі власні імена), по батькові (за наявності), число, місяць, рік народження, відомості про громадянство, освіту, місце проживання);

кольорове фото;

рекомендацію факультету/інституту;

передвиборчу програму.

Кандидату на посаду Голови студентської ради Університету повинно бути 18 років, він повинен бути студентом денної форми навчання і до часу подання своєї кандидатури має пропрацювати в органах студентського самоврядування не менше 1 року.

Студентське самоврядування – це право і можливість студентів вирішувати питання навчання і побуту, захисту прав та інтересів студентів, а також брати участь в управлінні Університетом.

Студрада УДПУ чекає на кожного!

Пресцентр УДПУ