Закінчилась третя хвиля вступної кампанії. В УДПУ імені Павла Тичини вона пройшла на високому організаційному рівні, строго за графіком.

11 серпня в УДПУ на інформаційному стенді приймальної комісії оприлюднений наказ про зарахування вступників на денну форму навчання за державним замовленням. (Із наказом про зарахування на бюджетні місця можна також ознайомитись на нашому сайті).

12 серпня розпочалось зарахування вступників на контрактну форму навчання, яке має закінчитися до 18 серпня цього року.

До нашого університету за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями(«Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр») денної та заочної форми навчання було подано 10037 заяв абітурієнтів, в тому числі 2688 через систему електронного вступу. Це майже на 5 відсотків більше, ніж у минулому році.

Приймальна комісія звітує: державне замовлення виконано на 100 відсотків!Також розширюється контрактна форма навчання. Прийнята кількість заяв свідчить, що результат минулого року теж буде перевершено. Уже зараз прийнято документи абітурієнтів, що на 10 відсотків більше у порівнянні з минулим роком.Географія студента-першокурсника складається із 24 областей України.Найбільше вступників прибуло до УДПУ з Черкаської, Київської, Вінницької, Миколаївської, Одеської, Кіровоградської, Волинської та Закарпатської областей.

Успішні результати вступної кампанії говорять про якісну підготовчу роботу - профорієнтаційну й рекламну кампанії. Злагоджено й кваліфіковано працювала приймальна комісія. Весь персонал приймальних комісій сповна використовував свій досвід роботи; уважність, ввічливість, компетентність технічних секретарів, чергових, кваліфіковані консультації фахівців інформаційно-консультаційного центру були одними із вирішальних факторів вибору навчального закладу абітурієнтами. Оскільки для багатьох абітурієнтів вступ був психологічно та емоційно стресовим випробовуванням, їм надавали індивідуальну профорієнтаційну консультативну роботу всі працівники приймальної комісії.

Уже зараз абітурієнтів, котрі поповнили лави студентства університету знайомлять з документами, наказами, правилами, на факультетах проводяться співбесіди та батьківські збори.

Колектив УДПУ імені Павла Тичини щиро вітає вчорашніх абітурієнтів, а сьогоднішніх першокурсників із вступом до нашого університету і бажає успішного навчання, оптимізму, наполегливості у оволодіванні знаннями, віри в перемогу, завжди сміливо йти уперед, відкривати нові обрії, а батькам - розуміння і підтримки студентів своєю щирою любов’ю. Довгих Вам років життя, великого людського щастя і міцного здоров’я!

Запрошуємо всіх на посвяту першокурсників у студенти, яка відбудеться 31 серпня об 11.00 за адресою: вул.Садова, 28 (новий корпус університету).

Пресцентр УДПУ