Сьогодні успішно розпочала роботу приймальна комісія Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. З 10 липня здійснюється прийом заяв та документів в паперовій та електронній формі від вступників на навчання на основі повної загальної середньої освіти і освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на денну та заочну форми навчання, а також для здобуття ОКР «спеціаліст» і ступеня магістр на заочну форму навчання.

В перший день роботи приймальної комісії бажаючих подати документи уже чимало. Вступники намагаються бути першими серед тих, хто матиме право на конкурсний відбір для вступу на державну форму навчання. До приймальної комісії завітав і ректор університету, професор Олександр Безлюдний, поцікавився ходом вступної кампанії та побажав абітурієнтам успіху.

Приємно зазначити, що усіх, хто завітав до університету гостинно зустрічають чергові, які допомагають зорієнтуватися і знайти потрібну аудиторію, де знаходиться приймальна комісія за напрямом підготовки, що цікавить абітурієнта. Вступникам та їхнім батькам надають усю необхідну інформацію, що стосується прийому документів, можливості зробити ксерокопію документів, відпочити чи перекусити. Усі бажаючі можуть відвідати кафетерій, де пропонують ситні та смачні страви, власну випічку, чашку ароматного чаю чи кави.

У вестибюлі корпусу №3, де працює приймальна комісія (вул.Садова, 28), у спокійній та затишній атмосфері по телевізору можна переглянути цікавий інформаційний відеоматеріал про насичене життя університету та факультетів. На спеціальних стендах розміщена вичерпна інформація для вступників про умови прийому, напрями підготовки, перелік необхідних документів, терміни прийому документів та проведення вступних екзаменів, співбесід, творчих конкурсів тощо.

Підготувати документи для подачі працівникам приймальних комісій допомагають студенти, які працюють в організованих громадських приймальнях у фойє нового корпусу. Вони ж чи найкраще розкажуть вступникам про навчання в університеті, поділяться враженнями про студентське життя.

Якщо ж в абітурієнтів чи їхніх батьків виникатимуть різного роду запитання щодо вступної кампанії, її цьогорічних особливостей та новацій, компетентну та кваліфіковану консультацію нададуть в інформаційному центрі.

Для тих відвідувачів, які прийшли з дітками дошкільного та шкільного віку, працює центр інтелектуального розвитку дитини - дитяча кімната, де малеча може з користю та задоволенням провести час. Дорослі ж тим часом можуть спокійно подавати документи і бути впевненими, що їхня дитина в надійних руках.

Тож, дружна родина УДПУ імені Павла Тичини радо чекає абітурієнтів, які мріють про ґрунтовну сучасну освіту, гарні перспективи розвитку творчого потенціалу, можливості стажування та проходження практики за кордоном тощо.

Приймальна комісія працює щоденно за адресою: м.Умань, вул.Садова, 28, тел. (04744) 4-05-20, 063-227-13-77, 096-033-96-33.

Не упустіть свій шанс стати студентом!

Пресцентр УДПУ