Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек працівників книгозбірні університету привітали з професійним святом «Бійці мистецтва». Талановиті та творчі члени цього клубу, який діє при бібліотеці, побажали бібліотекарям творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова профкому УДПУ імені Павла Тичини Валентин Хитрук та директор бібліотеки Тетяна Григоренко.

«Бійці мистецтва» організували справжнє свято для бібліотекарів та подарували шквал щирих, позитивних емоцій, низку теплих слів та побажань. Хореографічні та вокальні композиції, поетичні дарунки, а також дотепна сценка від членів клубу створили атмосферу тепла та затишку.

Естетичне задоволення у присутніх викликали танцювальна композиція «Ніч яка місячна..» у виконанні гурту «Адель» (факультет фізики, математики та інформатики), а також привітання від студентів природничо-географічного факультету.  

Хіба можливе свято без подарунків? А от і ні! Член клубу, майстриня паперових квітів Світлана Гребенкова виготовила для бібліотекарів квіти із солодощами.

Захід зробили емоційно яскравим неперевершені ведучі (Артур Липодатенко та Ілона Іщенко), театральні актори (Антоніна Юраш та Маргарита Кузьмина), молоді поети-декламатори (Діонісій Григоренко та Карина Пемщенко), вокалістка (Ольга Жимбій).

Святкування Всеукраїнського дня бібліотек у нашому університеті стало справжньою культурною подією, а родина бібліотечних працівників ще раз пересвідчилась, яка благородна, корисна і потрібна їх робота.

Пресцентр УДПУ