Волонтери студентської соціально-психологічної служби факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ, а також актори ТЮЗ “Золотий ключик” під керівництвом координатора ССПС Ольги Підгорної провели аніматорську роботу з дітьми у центральному парку розваг м. Монастирище. Волонтери-учасники свята грали з дітлахами в різноманітні ігри, танцювали. А потім разом з Черкаським академічним театром ляльок були почесними гостями на відкритті гарного куточку дитячого майданчика під назвою “В гостях у казки”, побудованого народним депутатом Антоном Яценком. Після офіційного відкриття студенти роздавали дітям та дорослим солодощі, повітряні кульки та фотографувались з усіма бажаючими.


Волонтери вдячні за запрошення на таке гарне кольорове веселе дійство, під час якого вони змогли втілити в життя свої сценарії по залученню дітей до колективних розваг, де кожен із них міг відкритися позитивним емоціям, побавитись і повеселитись досхочу … Сміх і блиск в очах дітей – безцінні! Тож вдвічі приємніше, що наші студенти змогли подарувати гарний настрій, створити атмосферу казки для жителів Монастирища.







– Свято вдалося! – розповідає волонтер ССПС, актор ТЮЗу Лілія Нижник. - Діти зосталися щасливими - це було помітно неозброєним оком. Дерев’яні скульптури казкових героїв, цукерки, ігри, веселі персонажі, гори повітряних кульок, гойдалки… Що ще потрібно для дитячого щастя!? Як на мене, все було чудово! Настрій піднявся не лише у підростаючого покоління та їх батьків, а й в тих, хто був задіяний у заході. А, як відомо, коли отримуєш задоволення від зробленого, інші відчують те саме! Сподіваюсь, подібні заходи стануть доброю традицією!

Пресцентр УДПУ