Жіноча збірна команда з футболу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяла участь у Кубку України з футболу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти. Упродовж трьох днів наша команда боролася за право вийти у фінал та провела три матчі, продемонструвавши високі результати. Виграли у команд Національного університету «Львівська політехніка» (0:9); Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка (0:9) та Камянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка(0:5).

У фіналі зіграли із командою Харківської державної академії фізичної культури і, на жаль, поступилися гідному супернику з рахунком 2:1.

Гравці команди продемонстрували свою майстерність, командну згуртованість, бажання до перемоги, результатом яких стало зайняте почесне II місце. Команда стала володарем Кубка фіналіста.

Вітаємо команду та тренерів Володимира Щербину, Володимира Пею! Бажаємо успіхів у навчанні та вихованні молоді, міцного здоров’я, щастя, не зупинятись на досягнутому та подальших перемог!

Пресцентр УДПУ