Збірна команда УДПУ із легкої атлетики посіла ІІ місце на Чемпіонаті Черкаської області з легкої атлетики та ІІІ місце на Всеукраїнських змагань з легкої атлетики «ХХХV Меморіал О. В. Тканка»

У грудні 2023 р. у легкоатлети нашого університету взяли участь у Чемпіонаті Черкаської області з легкої атлетики та у Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «ХХХV Меморіал О. В. Тканка».

У стартах взяли участь команди закладів вищої освіти України, а також усі охочі спортсмени, які є членами Федерації легкої атлетики України. Загалом долучилося до змагань майже 200 учасників із різних областей України (детальніше).

До складу збірної команди з легкої атлетики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини ввійшли студенти факультету фізичного виховання, філології та журналістики, фізики, математики та інформатики.

Тренером збірної команди з легкої атлетики є кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання Осадченко Тетяна Михайлівна.

У загальнокомандному заліку у Чемпіонаті Черкаської області з легкої атлетики серед студентів ЗВО команда Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини здобула «срібло».

У загальнокомандному заліку у Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «ХХХV Меморіал О. В. Тканка» наша команда здобула «бронзу».

Вітаємо команду із успішним виступом на змаганнях!

Бажаємо кожному успіхів та перемог у майбутніх стартах!!!

Пресцентр УДПУ