Ректорат, професорсько-викладацький склад та студентство Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітають із ювілеєм доктора хабілітата біології, доцента, завідувача науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» УДПУ Ганну Євдокимівну Гончаренко!

ШАНОВНА ГАННО ЄВДОКИМІВНО!

Ви пройшли славний шлях від студента природничого факультету до викладача, доцента, декана факультету, завідувача науково-дослідною лабораторією «Екологія і освіта» нашого університету.

Ваша натхненна трудова діяльність присвячена викладацькій та науковій роботі, вихованню студентської молоді. Своїм умінням працювати з людьми, аналізувати й гідно оцінювати їхню роботу, допомогти й порадити Ви заслужили високий авторитет і глибоку повагу студентів, колег та всього професорсько-викладацького складу. Високо цінуємо Вас, шановна Ганно Євдокимівно, як кваліфікованого лектора, толерантного педагога, автора багатьох наукових та науково-методичних праць, активного природоохоронця та фундатора екологічної освіти в альма-матер.

Завдячуючи Вашому високому професіоналізму та принциповості визначаються не лише гідний стан освітньої культури природничо-географічного факультету, на якому Ви нині трудитесь, а і його динамічний розвиток та позитивний імідж. Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч із Вами. Тож радуйте нас подальшими науково-педагогічними успіхами, своєю чарівною посмішкою, жіночою вродою, ніколи не втрачайте природної вишуканості і доброти.

У день славного ювілею зичимо, шановна Ганно Євдокимівно, щоб Ваша душа переповнилася світлом та теплом від щирих і доброзичливих віншувань.  Нехай доброта і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато років, наповнених корисними справами на благо освітянської галузі та народу України.

Пресцентр УДПУ