У цю осінню пору ювілейний день народження святкує знаний педагог України, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член (академік) НАПН України, Заслужений працівник освіти України, завідувач кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Михайло Тадейович Мартинюк.

75 - ліття Михайло Тадейович зустрічає як добре відомий вчений-науковець, досягнення якого відзначені численними державними нагородами. Ювіляр досяг великих успіхів завдяки титанічній праці та нескінченній відданості справі. 55 років свого трудового життя він присвятив служінню рідному університету. Його високий авторитет у науково-освітніх колах заснований на глибоких знаннях, підкріплених безцінним професійним досвідом, яким він щедро ділиться з молодим поколінням.

Вельмишановний Михайле Тадейовичу!

Від усієї освітянської родини УДПУ імені Павла Тичини прийміть щиросердні, сповнені людської шани і поваги слова привітання з нагоди ювілею!

Від щирого серця бажаємо Вам, міцного здоров'я та оптимізму, щастя та родинного затишку, невичерпного запасу сил на довгі роки! Нехай у Вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Успіхів у всіх справах та починаннях, радості від кожного прожитого дня!

З ювілеєм!

Многих і благих літ.

Ректорат, профспілковий комітет
та студентсько-викладацький
колектив університету

Пресцентр УДПУ