Дорогі друзі! Вітаємо зі святом усіх, для кого театр став сферою професійної діяльності, місцем творчого самовираження чи улюбленим видом мистецтва!

В усі часи театр був і залишається джерелом духовності та наснаги, оберегом національної культурної спадщини. Театральне мистецтво пробуджує в наших душах світлі почуття, утверджує вічні життєві істини – красу, любов, добро, благородство.

Ми гордимося, що в нашому університеті успішно діє студентський народний театр драми і комедії, який щоразу дарує глядачам неймовірні позитивні емоції, відчуття естетичної насолоди, чим і заслужив любов та повагу численних поціновувачів театрального мистецтва. Окремі слова вдячності художньому керівнику та режисеру-постановнику, заслуженому працівнику культури Наталії Алексеєвій, яка впродовж багатьох років, натхненно та самовіддано працюючи зі студентською молоддю, виховує найкращі людські якості, розвиває таланти, допомагає утвердитися в житті.

Шановні театрали! Нехай невичерпним буде джерело вашого натхнення і наснаги, хай не полишають вас завзяття та енергія, сила волі, витримка, оптимізм! Бажаємо вам реалізації найсміливіших творчих задумів, нових мистецьких перемог, аншлагів, щедрих і щирих оплесків глядачів!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ