Шановні науковці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення професійного свята – Дня науки в Україні!

Наука — це, насамперед, розширення меж: розуму, часу, простору і можливостей.

Цього дня маємо гарну нагоду замислитись про роль науки в нашому житті. Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій – основа економічного зростання держави. Разом з тим, це – основа інтелектуального потенціалу нації, запорука її майбутнього. Переконані, що і корифеї науки, їх молоді талановиті послідовники й надалі докладатимуть зусиль для розвитку та збагачення скарбниці вітчизняних і світових досягнень

Наш Університет знаний в Україні своїми науковими школами, видатними вихованцями, науковими здобутками. Проте, це вимагає від кожного науковця ще більшої відповідальності, віддачі та реалізації амбітних наукових проєктів. З нагоди відзначення Днів науки на факультетах/Інституті проводяться онлайн конференції, семінари, засідання круглих столів для обговорення результатів, узагальнення і підведення підсумків наукової роботи та визначення нових пріоритетів розвитку.

Вітаючи зі святом всіх науковців, викладачів, аспірантів, майбутніх вчених – студентів, бажаємо, щоб висоти Науки завжди підкорялися вам. Зичимо кожному з Вас міцного здоров'я, родинного тепла і затишку, добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових здобутків на славу Університету, Науки та України!

Нехай світло науки буде дороговказом і ніколи не згасне на шляху пізнання, а найвищі висоти Науки завжди підкоряються Вам! 

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ