Вельмишановний Михайле Тадейовичу!

Ректорат, профспілковий комітет, колектив викладачів, співробітників і студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сердечно вітають Вас з ювілеєм – 65-літтям від дня народження!

Ви є взірцем відданості і служіння рідній Alma mater – ось уже 46 років не залишаєте стін Уманського державного педагогічного інституту (тепер університету) імені Павла Тичини, пройшовши шлях від студента до ректора університету.

За цей час Ви стали знаним ученим у галузі методики навчання фізики та астрономії, доктором педагогічних наук, професором, членом-кореспондентом Академії педагогічних наук України, Заслуженим працівником освіти України. Є автором понад 150 наукових праць і навчально-методичних публікацій, серед яких монографії, посібники для студентів та відомі учителям і учням підручники з фізики для школи, маєте своїх наукових послідовників і учнів, які разом з Вами працюють у створеному в університеті науково-дослідному Центрі інформаційно-комунікаційних технологій навчання фізики і астрономії.

За значний особистий внесок у розвиток педагогічної науки, багаторічну сумлінну працю в галузі освіти, високу професійну майстерність та підготовку педагогічних кадрів для національної школи Ви вшановані багатьма нагородами і відзнаками. А головне – маєте глибоку шану і повагу колективу університету, який цінує Вас як людину і свого лідера.

Тож у цей ювілейний день щиро зичимо Вам, шановний Михайле Тадейовичу, міцного здоров’я, творчих злетів, щедрого ужинку на освітянській та науковій ниві, родинного щастя та затишку!