Студенти факультету фізики, математики та інформатики Ганна Солтусенко та Михайло Воронецький взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фізика», який відбувся на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Олімпіада проводилась у два тури: І тур – теоретичний, ІІ – експериментальний. Переможців визначали в особистій першості за сумарною кількістю балів, набраних у двох турах. За їх підсумками Ганна посіла друге місце серед студентів педагогічних університетів України, а Михайла відзначили дипломом за активну участь в олімпіаді.

Підготовкою студентів до олімпіади керували кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Юлія Решітник та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Марина Декарчук.

Вітаємо учасників, їх наставників, професорсько-викладацький та студентський колективи за гідне представлення рідної Альма-матер на всеукраїнському рівні й бажаємо подальших наукових звершень!

Пресцентр УДПУ