Дорогі друзі! Шановні колеги!

Сердечно вітаємо із професійним святом усіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу! 

Сьогодні окремі слова привітань адресуємо науково-педагогічному та студентському колективам факультету мистецтв. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності, адже ви примножуєте здобутки нашого університету та велич Черкащини. Щоразу демонструєте на мистецьких конкурсах, фестивалях, олімпіадах різного рівня високий виконавський рівень, талант і майстерність. Жодне свято в нашому університеті чи в місті не відбувається без вашої участі. Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, емоційністю, яскравим колоритом та невичерпною енергією.

Також щирі слова вітань адресуємо акторам та керівнику студентського народного театру драми і комедії Наталії Алексеєвій. Сердечно вдячні Вам за активну культурно-просвітницьку діяльність та збереження національних традицій, гідну презентацію університету.

З нагоди професійного свята щиро зичимо вам, шановні працівники культури, аматори та майстри народного мистецтва, міцного здоров’я і безмежного щастя, родинного тепла і добробуту, прихильності муз, невичерпного творчого натхнення і мистецьких злетів!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ