Вельмишановні працівники бібліотек!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек!

Бібліотеки – багатство держави. Минуле нашої Вітчизни, культурну спадщину всієї світової цивілізації зосереджено в бібліотечних сховищах і відображено в каталогах бібліотек.

З нагоди свята висловлюємо велику подяку за вашу кропітку працю, безмежну відданість улюбленій справі і повсякденне прагнення бути корисними.

Ваш високий професіоналізм та безцінний досвід сприяють залученню читачів до скарбниць світової культури, до багатої історичної спадщини рідного краю, вихованню у молоді кращих моральних якостей.

Книгозбірня Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – одна із найпотужніших в регіоні, співробітники якої постійно працюють над створенням та удосконаленням нових видів інформаційно-аналітичної продукції, використовуючи нові форми бібліотечного обслуговування. .Бібліотекарі гідно виконують свою місію: зберігають інтелектуальну, наукову, технічну та культурну спадщину для наступних поколінь.

Нехай ваша праця – праця хранителів людської мудрості – завжди користується заслуженою повагою у суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

Міцного всім вам здоров'я, особистого щастя, злагоди і благополуччя у ваших родинах та відчуття справжнього задоволення від своєї роботи!

Пресцентр УДПУ