14 листопада відзначається Міжнародний день логопеда –професійне свято представників однієї з найбільш важливих соціальних професій.

Працюючи із дітьми та дорослими, логопеди допомагають вирішити проблеми із різними порушеннями як усного, так і писемного мовлення. Їх місія у суспільстві надзвичайна – вони повертають людині розкіш спілкування, дають можливість активно жити в суспільстві, успішно навчатися та самореалізовуватися.

Сьогодні, у день свята, адресуємо слова найкращих побажань фахівцям нашого університету, які працюють на факультеті дошкільної та спеціальної освіти. Ви натхненно виховуєте молоде покоління фахівців-логопедів, передаєте професійний досвід, навчаючи різноманітним методам діагностики мовних дефектів та їх виправлення. Прийміть слова великої вдячності за чуйність та уважність, самовіддане служіння важливій суспільній справі.

З нагоди свята бажаємо Вам, шановні логопеди, міцного здоров’я, професійних успіхів, родинного тепла, добробуту, тільки позитивних емоцій і людського щастя! Нехай Ваше життя буде наповнене теплом щирих дитячих посмішок та людською вдячністю!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ