Шановні колеги! Дорогі Друзі!
Щиро й сердечно вітаю Вас з Днем науки!

Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій – основа економічного зростання держави, запорука її майбутнього.

Наукова школа Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини має великий потенціал, а досягнення наших науковців - гідний внесок у скарбницю вітчизняної науки. Ми пишаємося, що у нашому університеті підтримується зв'язок поколінь і наукових традицій, створюються гідні умови для активізації дослідницької діяльності, стимулюється розвиток наукових шкіл та лабораторій, закріплення молодих талановитих кадрів у науці.

Кажуть, що ключем до всякої науки є знак запитання; життя ставить мету науці, а наука висвітлює шлях життя. Отож бажаю Вам не втрачати зацікавленості до всього незвіданого, продукувати світлі ідеї і невтомно працювати для науки.

Дорогі колеги, науковці, викладачі, майбутні вчені – студенти та аспіранти! Бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та добробуту, миру та злагоди на землі, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових творчих успіхів та відкриттів на славу Науки та України!

З повагою,
ректор УДПУ імені Павла Тичини,
професор, член-кореспондент Національної
академії педагогічних наук України
Наталія ПОБІРЧЕНКО