Шановні викладачі, студенти, спортсмени та організатори фізкультурно-спортивної сфери, тренери і ветерани спорту та уболівальники!

Прийміть найщиріші вітання із Днем фізичної культури і спорту!

Це свято наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше - популяризує здоровий спосіб життя. Спорт і фізична культура для людини є надійним джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму.

Уманський державний педагогічний університет має вагомі результати у спорті. Наші студенти та викладачі, що виборюють на змаганнях різного рівня призові місця, - гордість не тільки університету, міста і регіону, а й усієї України. Їхні високі досягнення, перемоги та рекорди - це слава та імідж УДПУ. Пишаємось вами, шановні спортсмени, цінуємо вашу наполегливу щоденну працю та невпинне бажання прославляти своїми здобутками рідний край.

Слова глибокої вдячності висловлюю ветеранам спорту, тренерам, викладачам, які присвятили себе вихованню молоді, посіяли зерна спортивних успіхів, проводять значну роботу із залучення до занять фізичною культурою і спортом учнів та студентів.

З нагоди свята бажаю усім міцного здоров'я, спортивного довголіття, благополуччя, успіхів у всіх починаннях. Нехай щастить усім, для кого спорт – професія чи захоплення, спосіб чи навіть сенс життя. Щиро бажаю кожному, щоб заняття спортом спонукали нас бути кращими і досягати більшого.

Вдалих усім стартів, переможних фінішів, щирих уболівальників, олімпійського довголіття, життєвих і спортивних перемог!

Зі щирою повагою ректор університету Олександр Безлюдний