Від імені колективу УДПУ імені Павла Тичини ректор, професор Олександр Безлюдний під час урочистостей привітав професорсько-викладацький склад, студентів та співробітників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького із 95-річним ювілеєм.

Поздоровляючи колег, Олександр Іванович, зокрема, зауважив: «Ми, Ваші земляки, пишаємось, що наша рідна Черкащина — неповторний край, де зароджувалася Україна як держава, набула поширення всесвітньо відома Трипільська культура - одне з найбільш яскравих явищ стародавньої Європи. Черкащина була форпостом будівництва козацької держави на чолі з гетьманом Богданом Хмельницьким, чиє ім’я має честь носити Ваш навчальний заклад. Чудова наша черкаська земля — батьківщина Тараса Шевченка. Споконвіків наша мала батьківщина надихала співців і літописців своєю красою, багатством, мужністю і найголовніше — мудрістю людей, їх відданістю Україні. Все це покладає на нас велику відповідальність.

Саме тому ми в УДПУ імені Павла Тичини почуваємо себе не Вашими конкурентами, а колегами і однодумцями у забезпеченні освіти високого рівня, яка дає випускникові знання, вміння та компетенції, необхідні для початку трудового шляху, майбутнього внеску у розвиток науки, економіки, піднесення Черкащини та всієї України».

Пресцентр УДПУ