Напередодні новорічних свят пройшли випускні екзамени та захисти кваліфікаційних робіт студентів денної і заочної форми навчання спеціальності «Образотворче мистецтво» освітнього ступеня «магістр».

Специфікою випускної кваліфікаційної роботи спеціальності образотворче мистецтво є те, що вона складається із теоретичного (пояснювальна записка) та практичного компонента у вигляді завершеного твору, виконаного у будь-якій художній техніці (живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво).

Майбутні художники-педагоги у своїх дослідженнях розглянули низку важливих і актуальних питань, присвячених проблемам фахової мистецької освіти та продемонстрували високий рівень теоретичної і практичної підготовки, отримавши позитивні оцінки та схвальні відгуки наукових керівників і членів екзаменаційної комісії. Представлені випускниками роботи вразили широким різноманіттям жанрів, художніми техніками та подарували справжню мистецьку насолоду від перегляду. Вітаємо випускників з успішним завершенням навчання, бажаємо успішної реалізації творчих задумів та проектів, професійного росту.

Пресцентр УДПУ