Нагадаємо, що Молодіжним центром «START» факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було організовано та проведено програму особистісного та професійного розвитку студентської молоді «МОЛОДЬ. ОСВІТА. ПОЛІТИКА». Програма проходила в онлайн-форматі за допомогою платформи ZOOM і була спрямована на створення умов для особистісного та професійного розвитку студентської молоді в закладі вищої освіти відповідно до Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021 – 2025 роки.

Програма включала проходження 4 модулів: особистісний та професійний розвиток; робота в команді; громадський розвиток; практичний досвід. Кожен із модулів був спрямований на особистісний, соціальний та політичний розвиток особистості.

Активними учасниками програми стали студенти факультету соціальної та психологічної освіти, факультету дошкільної та спеціальної освіти.

Тренерами та спікерами програми стали викладачі факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини. Детальніше читайте на сайті.

Під час проходження програми учасники не лише мали можливість для саморозвитку та самовдосконалення, але й отримали позитивні емоції, приємні враження та нових друзів. По завершенню програми вони отримали сертифікати, що є підтвердженням про здобуту неформальну освіту.

Вітаємо випускників програми «МОЛОДЬ. ОСВІТА. ПОЛІТИКА»!

Пресцентр УДПУ