У 2019 році представники факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини мали можливість брати участь в проекті Student Action — це програма розвитку лідерських компетенцій у студентів від Британської Ради та виграти грант на впровадження проєкту «Академічна доброчесність, як складова якості освітнього процесу в умовах ЗВО».

У вступному слові декан факультету, професор Оксана Кравченко зауважила, що ми прагнемо впроваджувати кращі практики, адже неможливо досягти досконалості та обійти увагою сучасні методики та практики в навчальній та науковій діяльності. Зокрема, це стосується і впровадження академічної доброчесності, також окреслила заходи, які вже відбувались на факультеті в рамках впровадження академічної доброчесності.

Проректор з інноваційних досліджень та європейської інтеграції, професор Наталія Коляда прочитала першу лекцію, щодо основних понять академічної доброчесності, а також розповіла про особливості оформлення джерел та програми стажування для наших студентів.

Пресцентр УДПУ