В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на базі факультету соціальної та психологічної освіти (декан – доктор педагогічних наук, доцент Оксана Кравченко) відбувся VІ фестиваль творчості «Рівні між собою ми. Будемо разом Я і Ти». Організаторами та співорганізаторами заходу виступили Центр соціальної та освітньої інтеграції «Без бар’єрів» (координатор – викладач Алла Войтовська) та Школа передового досвіду «Школа соціальних знань» (координатор – доцент Галина Бондаренко ), профспілковий комітет УДПУ імені Павла Тичини (голова – доцент Валентин Хитрук).

Учасниками заходу стали вихованці Центру соціальної реабілітації «Пролісок», Бабанської спеціальної ЗОШ-інтернат І-ІІ ступенів, учні шкіл м. Умань й Уманського району.

Фестиваль розпочали студенти факультету соціальної та психологічної освіти Анна Хоменко і Сергій Бондар та хореографічний колектив «Візаві» (художній керівник – Людмила Андрощук).

Пісню «Тримай» мовою жестів продемонстрували студенти факультету соціальної та психологічної освіти. Кульмінацією фестивалю стали виступи вихованців ЦСР «Пролісок». Маленькі учасники подарували всім присутнім чарівний танок «Щастя» та пісню «Батьки». Виступ хлопців та дівчаток викликав шквал емоцій.

На фестивалі були присутні батьки та вчителі юних артистів. На знак подяки за неймовірні зусилля при вихованні дітей вони отримали від студентів першого курсу подарунки. Незабутнім дійством став флешмоб, який об’єднав усіх учасників фестивалю.

За доброю традицією маленькі артисти отримали від профспілки УДПУ солодкі подарунки.

Головна ідея фестивалю – кожний із нас талановитий і особливий по-своєму, всі ми рівні у своєму праві на життя – в повній мірі була реалізована!

Пресцентр УДПУ