Факультет фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за сприяння громадської організації «Світ компетенцій» провів тренінг «Застосування Classroom для підготовки та проведення лекційних занять» в рамках постійно діючого семінару «Сучасні тренди фізичної освіти». Тренінг проводив кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри фізики та методики їх викладання Сергій Терещук.

Учасників тренінгу навчали, як за допомогою Classroom можна впроваджувати компетентнісно орієнтовані технології навчання: мобільне навчання; «перевернутий клас»; розвиток критичного мислення; технології, що пов'язані із STEM, STEAM та STREAM освітою.

Це вже третій семінар-тренінг в системі впровадження хмарної платформи Classroom, яка набуває неабиякої популярності серед викладачів та студентів нашого університету. Вказана платформа дозволяє швидко і зручно керувати навчальним процесом та моніторити його результати і, головне, впроваджувати світові освітні тренди при формуванні фахових компетентностей у майбутніх учителів різних спеціальностей.

Пресцентр УДПУ