Напередодні великодніх свят бібліотекар читального залу №3 Аліна Заверуха спільно із кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри технологічної освіти Валентиною Харитоновою організували і провели майстер-клас із розпису писанок «Магія писанкарства». На захід разом з класними керівниками Валентиною Кравцовою та Інною Сокол завітали учні 5-А та 5-Б класів Уманської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4. Активну участь у проведенні майстер-класу взяли студенти факультету інженерно-педагогічної освіти Катерина Білодон, Тетяна Чорновіл та Віта Діденко. На майстер-класі успішно поєднались давні українські традиції та сучасність.

Працівники читального залу №3 підготували тематичну виставку «Магія писанкарства», на якій представлено матеріали, які знайомлять із великодніми традиціями.

"У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки," - каже народна мудрість. І справді, тільки велика любов може творити такі дива гармонії й уяви. Для людини, не обізнаної з секретами розпису писанки, може здатися, що справа ця складна і під силу лише тому, хто гарно малює. Запам'ятайте, писанку пишуть не руки, а душа. Не бійтеся, спробуйте, і ви неодмінно досягнете успіху! Христос Воскрес!

Детальніше читайте на сайті.

Пресцентр УДПУ