17 листопада студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вже традиційно відзначають Міжнародний день студента, цього разу саме благодійний захід об'єднав студентську спільноту у щирому прагненні долучитися до збору коштів для наших захисників.

Захід розпочався з хвилини мовчання для вшанування українців, які стали невинними жертвами воєнного терору. Всіх, хто воював, військових та всіх цивільних, студентів та випускників нашого університету, дорослих та дітей. Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не розпочала цю війну. Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну.

Це дійство відбувається у важкий час для нашої України. Збройні сили та весь український народ став на захист нашої держави та незалежності.

Кожен факультет підготував різножанровий  художній номер:  українські народні та сучасні пісні, хореографічні замальовки та жартівливі мініатюри. Глядачі підтримували артистів гучними оплесками.

Під час заходу було зібрано 6654 грн.

До  нього долучилися викладачі та студенти факультету дошкільної та спеціальної освіти. Провели благодійну ярмарку та зібрали 5200 грн. Тож, студенти відзначали своє свято з користю, зібравши на авто 11754 грн для викладача університету, який захищає нашу Україну від ворога.

 Шановне студенство університету! Бажаємо вам міцності духу, сили волі, творчої наснаги і великих наукових здобутків!

Хай високе звання «Студент Уманського педуніверситету» залишиться одним із найпрестижніших у нашому місті, регіоні і в країні!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пресцентр УДПУ