Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 26 лютого у конференц-залі відбулося чергове засідання Вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

На початку зібрання ректор, професор Олександр Іванович привітав з ювілеями кандидата педагогічних наук, доцента кафедри дошкільної освіти, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Олену Поліщук; кандидата педагогічних наук, доцента кафедри професійної освіти та технологій за профілями Тамару Кравченко; кандидата історичних наук, професора Ігоря Кривошею.

Засідання вченої ради продовжилося розглядом питань порядку денного. Про підсумки наукової діяльності університету у 2018 році та завдання на 2019 доповідала проректор з інноваційних досліджень та європейської інтеграції Наталія Коляда. Головний бухгалтер Олена Ареп’єва звітувала про фінансово-господарську діяльність університету за 2018 рік. Директор Центру дистанційної освіти Надія Стеценко доповідала про організацію дистанційного навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

На розгляд та обговорення було винесено кошторис витрат студентської ради університету на 2019 рік (доповідала заступник голови студентської ради Анастасія Аксьоненко), який члени вченої ради одноголосно затвердили.

Затверджено теми дисертаційних досліджень та перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк.

Пресцентр УДПУ