28 вересня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини під головуванням ректора, професора Олександра Безлюдного пройшло чергове засідання вченої ради.

На початку зібрання Олександр Іванович привітав з ювілеєм Світлану Діхтяренко, кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології.

В урочистій обстановці відбулося вручення дипломів доктора наук Олександру Кірдану, Миколі Гагаріну, Тетяні Григоренко; дипломів кандидата наук Вячеславу Люльченку, Катерині Житнухіній, Ользі Орловій, Наталії Суслі; дипломів доктора філософії Вікторії Танасюк, Максиму Скочку, Дар’ї Коваль, Віталію Свиридюку, Юлії Танасійчук, Андрію Шуляку.

Олександр Іванович від імені університетської спільноти побажав їм успішного втілення всіх наукових і творчих задумів, наснаги у роботі, добробуту в родинах.

Вчена рада розглянула питання про підсумки вступної кампанії 2021 року та завдання щодо забезпечення набору студентів у 2022 році (доповідав відповідальний секретар приймальної комісії Віталій Бербец); про ліцензування освітніх послуг та акредитацію освітніх програм у 2021/2022 н.р.(доповідала Інна Бабій – координатор з питань акредитації, ліцензування та якості освіти).

Про обрання на посади та присвоєння вченого звання професора та доцента доповідала учений секретар Світлана Шуляк.

На засіданні затверджено теми дисертаційних досліджень, рекомендовано до друку навчальні і навчально-методичні праці викладачів університету.

Пресцентр УДПУ