Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 19 грудня у конференц-залі відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

Привітати з прийдешніми святами членів вченої ради завітали Миколай та його друзі. Бажали здоров’я, миру, достатку та плідної роботи у новому році.

На початку зібрання ректор університету, професор Олександр Безлюдний привітав з ювілеями професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Тетяну Кочубей та доцента кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Володимира Стеценка.

Про організацію роботи із запобігання та протидії корупції в університеті доповідала юрисконсульт університету Оксана Дудник.

Керівники держбюджетних тем Світлана Совгіра та Тетяна Поліщук доповіли про результати науково-дослідних робіт, які виконувалися за рахунок видатків державного бюджету.

На засіданні заслухали та затвердили звіти про роботу спеціалізованих вчених рад університету.

Затверджено теми дисертаційних досліджень та перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк.

Члени вченої ради одноголосним рішенням затвердили положення, яке регламентує облікову політику Уманського державного університету імені Павла Тичини та план-графік виконання ремонтних робіт будівель університету.

Пресцентр УДПУ