Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного 27 листопада у конференц-залі відбулося чергове засідання Вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, на якому розглянуто важливі питання.

На початку зібрання ректор університету, професор Олександр Безлюдний привітав з ювілеєм старшого викладача кафедри англійської мови та методики її навчання Олександра Коваленка. Викладачі університету отримали сертифікати електронних навчальних курсів.

Про студентське самоврядування в освітньо-виховному середовищі університету доповідала проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк та голова студради Максим Стангріт. Студенти отримали посвідчення членів студентської ради університету 2018–2019 навчального року.

Завідувач музею історії університету Олена Джагунова доповіла про його діяльність.

На засіданні також пройшло таємне голосування щодо обрання на заміщення вакантних посад та присвоєння вченого звання професора та доцента.

Затверджено теми дисертаційних досліджень та перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк.

Пресцентр УДПУ