24 квітня 2024 року на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося відкриття II етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії у 2023–2024 н.р.

Учасників Конкурсу привітала проректор з наукової роботи УДПУ імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, професор Тетяна Годованюк.

Від студентської молоді учасників вітала голова Наукового товариства студентів та аспірантів факультету соціальної та психологічної освіти Анна Лисенко.

Детальніше на сайті

Про свою участь в Конкурсі заявили 182 учасника, представники  національних, педагогічних, економічних, аграрних та  технічних ЗВО України, з яких 47 учасників ІІ етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії.

Підведення підсумків відбудеться 25 квітня 2024 року о 11.00 год. за результатами додавання оцінки за І етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії (100 балів – максимально можлива оцінка) та оцінки за виступ на відеоконференції (50 балів – максимально можлива оцінка).

Вітаємо учасників! Бажаємо злагодженої і плідної роботи!

Пресцентр УДПУ